Bij de uitvoering van de klassieke werken slaagt het trio erin de ziel van de muziek te behouden en te vertalen naar de maatstaven van deze tijd.   .
Bij de uitvoering van de klassieke werken slaagt het trio erin de ziel van de muziek te behouden en te vertalen naar de maatstaven van deze tijd. .

“UCM-studio concert” StarkLinnemann Trio

Algemeen 134 keer gelezen

Tilburg - Na geslaagde edities in het najaar van 2020 en zomer 2021 organiseert UCM-Records in samenwerking met het internationaal gelauwerde StarkLinnemann Trio wederom een concertserie in de UCM Studio, Ringbaan-Oost 10 in Tilburg. Op zondagmiddag, 26 september worden twee concerten van een uur aangeboden. De corona-proof concerten zijn slechts toegankelijk voor een beperkt publiek. 

Uniek bij deze concerten is de locatie van de zitplaatsen t.o.v. de musici. De bezoekers zitten samen met hen op het podium, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. Een geweldige kans om in de repetitieruimte van een band letterlijk een kijkje in de keuken te nemen!

Bestel uw Kaartje via de links:
Zondag 26 september EARLY SHOW 14:00-15:00 StarkLinnemann Trio
Zondag 26 september AFTERNOON SHOW 16:00-17:00 StarkLinnemann Trio     
          
De UCM-studio bevindt zich in het muziekpand RBO10 van Stichting Ateliers Tilburg. Ringbaan-Oost 10, 5013 CA Tilburg. De UCM-studio is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats nabij de studio.

Op 26 september staan nieuwe her-composities van Franz Liszt op het programma o.a. Hungarian Rhapsody en Liebestraum . Iedere concertdag wordt twee keer hetzelfde repertoire door StarkLinnemann op zeer eigenzinnige wijze uitgevoerd.

Bij de uitvoering van de klassieke werken slaagt het StarkLinnemann Trio erin de ziel van de muziek te behouden en tegelijkertijd te vertalen naar de maatstaven van deze tijd. De vorm van de stukken blijft intact maar innovatieve ritmes en moderne harmonieën worden toegevoegd. En geheel in de geest Liszt kunnen avontuurlijke improvisaties natuurlijk niet ontbreken.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant