Afbeelding

Hockeyseizoen van start bij HCGO

Algemeen 134 keer gelezen

Het nieuwe seizoen bij hockeyclub Goeree Overflakkee is afgelopen weekend afgeslagen, na een lange wedstrijdloze periode door de Corona lockdown waren alle sporters erg blij hun favoriete hobby weer uit te mogen oefenen.

De junioren van HCGO wisten op zaterdag enkele mooie uitslagen neer te zetten, waaronder een spectaculaire 9-3 thuisoverwinning van het nieuwe Meiden A team. Speciaal moment was ook de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe HCGO Jongens B team, welke in combiverband met MHV Forcial uit Rockanje is gaan spelen, de jongens speelden een veelbelovende eerste wedstrijd op Forcial. En zullen gedurende het seizoen ook op de Pallandt hun wedstrijden meepakken.

De beide HCGO seniorenteams speelden een thuiswedstrijd waarbij de Dames uitkomend in de 4e klasse Reserve het spits afbeten. Het volledig vernieuwde damesteam van coach Joep Vermeulen bleek zo vroeg in het seizoen nog geen ingespeeld geheel, er werd na een vroege voorsprong met ruime cijfers verloren van HCS uit Schiedam. Einduitslag (1-6). 

De heren van HCGO speelde direct een topper in de 5e klasse om 14.45 uur werd er afgeslagen tegen de koploper van de vorige afgebroken competitie. In een zeer gelijkopgaande fanatieke wedstrijd wist het Flakkeese team niet op regelementaire wijze te score. Ondanks diverse goede kansen voor het thuisspelende HCGO bleek HDS een uitermate taaie tegenstander welke na een benutte strafbal de 0-1 overwinning mee naar Den Haag nam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant