TRAIN4GOALS is voor jongens en meiden die een betere conditie willen en krachtiger willen worden met meer zelfvertrouwen. .
TRAIN4GOALS is voor jongens en meiden die een betere conditie willen en krachtiger willen worden met meer zelfvertrouwen. .

TRAIN4GOALS gaat 1 september van start

Algemeen 177 keer gelezen

Ouddorp - Vanaf woensdag 1 september zal Sport4All GO in Ouddorp gaan starten met een nieuw sportaanbod voor kinderen. Namelijk TRAIN4GOALS voor jongens en meiden in de leeftijd van 9 tm 14 jaar.

TRAIN4GOALS is voor jongens en meiden welke buiten sportief bezig willen zijn, een betere conditie en krachtiger willen worden en meer zelfvertrouwen willen gaan krijgen. En dit alles samen met leeftijdsgenoten. TRAIN4GOALS is ook toegankelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking of voor kinderen welke minder sportief zijn maar waar sporten & bewegen wel erg belangrijk voor is.

Gevarieerde sportles
Lijkt jou het ook erg leuk om iedere woensdag te sporten onder begeleiding van een gediplomeerde sportinstructeur én iedere week een andere leuke, gevarieerde sportles te krijgen?! Geef je dan op voor 10 augustus door een mail te sturen naar: info@sport4allgo.nl

Informatie
TRAIN4GOALS is vanaf woensdag 1 september van 16.15 tot 17.15 uur in ‘t Koejepad op Ouddorp.

Kosten
De kosten zijn €25 per maand, eenmalig €10,- inschrijfkosten en je krijgt een mooi rugzakje van Sport4All GO als je lid wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant