Afbeelding

Roompot Park Zeedijk officieel geopend.

Algemeen 275 keer gelezen

Na tweeënhalf jaar aanleg en bouw van de 77 luxe recreatiewoningen, werd Park Zeedijk afgelopen donderdag 15 juli officieel geopend door wethouder Peter Feller van Gemeente Goeree-Overflakkee en Edwin Goubert Acquisitie Manager van Roompot Vakanties.

Op uitnodiging van de initiatiefnemers Arend-Jan en Marlies van der Vlugt en hun team, waren alle personen die betrokken waren geweest bij de ontwikkeling, aanleg en bouw van het vakantiepark aanwezig bij dit feestelijke moment.

Mooie woorden werden gesproken door de wethouder; “Park Zeedijk is passend gemaakt in de omgeving met kwalitatief hoogwaardige woningen. Bijzonder is dat de natuur van de omliggende gebieden is terug te vinden op het ruim opgezette vakantiepark zelf. Park Zeedijk in Herkingen sluit heel mooi aan bij de Gemeentelijke visie dat toerisme over geheel het eiland Goeree-Overflakkee plaats zou kunnen vinden. Mooie samenwerking met veel lokale ondernemers wat goed is voor de lokale middenstand. Het is niet voor niets dat Park Zeedijk landelijk op de 10e plaats van de ‘Beste vakantieparken in Nederland’ staat”. De wethouder sloot af door iedereen te feliciteren met dit mooie nieuwe vakantiepark.

Roompot Vakanties is de verhuurorganisatie van de recreatiewoningen op Park Zeedijk .Ook Edwin Goubert sprak lovende woorden over de kwaliteit en uitstraling van het park en de woningen. Net na de start van de bouw van Park Zeedijk werd de samenwerking tussen Roompot Vakanties en Park Zeedijk vastgelegd en startte Roompot met de verhuur van de al gerealiseerde woningen. Het is ongekend hoe snel de verhuur is opgestart, de bezettingsgraad is hoog en de gasten zijn zeer tevreden. Om hier een beeld bij te geven las Goubert, enkele gastenreviews voor. Lovende woorden over de recreatiewoningen, de omgeving, hun ontvangst op het park en de services van het team van Park Zeedijk.

Park Zeedijk is een aanwinst voor Roompot, gaf Goubert aan en dankte de initiatiefnemers en hun team voor hun lef, doorzettingsvermogen en services.

Arend-Jan en Marlies van der Vlugt bedankte de sprekers en alle bedrijven die meegewerkt hadden aan de bouw en realisatie van het vakantiepark, ‘Park Zeedijk’. In het bijzonder stonden zij stil bij hun medewerkers en bedankte hen voor hun inzet en betrokkenheid. “Een Top Team!!”

Uit de krant

Uit de krant