Afbeelding

Workshop Natuurfotografie

Algemeen 204 keer gelezen

OostvoorneDeze zomer kun je bij de bibliotheken op Voorne Putten en Goeree-Overflakkee terecht voor allerlei activiteiten. Dinsdag 29 juni geeft fotograaf Bas van der Wel een workshop natuurfotografie op het Landgoed Mildenburg in Oostvoorne. 

Het Mildenburgbos is erg fotogeniek. Ontdek tijdens deze wandeling alles over diafragma, sluitertijd en de toepassing op eigen camera. 

Inhoud van de workshop:
Hoe voeg ik als fotograaf met behulp van mijn camera iets toe aan wat ik met mijn ogen waarneem?
Vanuit welke hoek spreekt mijn foto het meest tot de verbeelding?
Welk objectief gebruik ik: een ´kort´ of juist een ´lang´ brandpunt.
Hoe voeg ik bijvoorbeeld meer drama toe bet behulp van een losse flits of acculamp, een statief is dan wel een vereiste.

We nemen tijdens deze workshop een groot aantal fotografische tips & tricks door zoals; sluitertijd, diafragma, ISO-waarde. Goed om te weten: voor een mooie foto is het weer minder belangrijk dan je denkt!

Dinsdag 29 juni
Aanvang 10.00 uur
Locatie: Landgoed Mildenburg. Verzamelen op de parkeerplaats aan de Hoflaan te Oostvoorne, recht tegenover de ingang van het bos
Toegang: € 15,- 

Goed om te weten:

Meer informatie en aanmelden kan via www.bzhd.nl/zomerindebieb 

Wanneer een buitenactiviteit wegens (te) slecht weer niet doorgaat, ontvang je je toegangsgeld terug. Alle activiteiten worden volgens de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant