Afbeelding

Workshop Hoepelen

Algemeen 154 keer gelezen

Regio - Deze zomer kun je bij de bibliotheken op Voorne Putten en Goeree-Overflakkee terecht voor allerlei activiteiten. Donderdag 1 juli kun je actief aan de slag met een workshop hoepelen op het plein voor het Cultuurhuis Nieuwe Veste, in Hellevoetsluis.

Hoelahoepen is leuk om te doen en dingen die leuk zijn om te doen, doe je makkelijker en vaker. Daarnaast kan hoelahoepen zo goed als overal: in de tuin, op de sportschool of in het park. Natuurlijk met je favoriete muziek erbij! De positieve effecten van hoelahoepen op het lichaam zijn ook absoluut de moeite waard.

Zo is hoepelen is goed voor je conditie, word je er sterker van en verbetert het de motoriek. Maar bovenal: het is leuk en geschikt voor iedereen!
Donderdag 1 juli. Aanvang: 19.00 uur. Locatie: plein Cultuurhuis Nieuwe Veste Hellevoetsluis. Toegang: € 15,Aanmelden kan via www.bzhd.nl/zomerindebieb. Wanneer een buitenactiviteit wegens (te) slecht weer niet doorgaat, ontvang je je toegangsgeld terug. Alle activiteiten worden volgens de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant