0187 Barbell Gym is de enige officiële CrossFit gym op het eiland en in het item zal er dieper ingegaan worden op de gezondheidsvoordelen.
0187 Barbell Gym is de enige officiële CrossFit gym op het eiland en in het item zal er dieper ingegaan worden op de gezondheidsvoordelen.

RTL 4 op Goeree-Overflakkee op zondag 4 juli

Algemeen 511 keer gelezen

Middelharnis – Het televisieprogramma Altijd Jong! Van RTL4 zal binnenkort een item opnemen bij en over 0187 Barbell Gym.

Het programma Altijd Jong richt zich op een brede doelgroep met de aandacht voor trends op het gebied van gezondheid, vitaliteit, lifestyle en een gelukkig leven. Daarom zullen zij binnenkort een item opnemen bij 0187 Barbell Gym in Middelharnis.

Het item zal te zien zijn op zondag 4 juli 2021 om 11.30 uur en zal herhaald worden op zaterdag 10 juli 2021 om 12.30 uur.

0187 Barbell Gym is de enige officiële CrossFit gym op Goeree Overflakkee en in het item zal er dieper ingegaan worden op de gezondheidsvoordelen die o.a. CrossFit te bieden heeft.

De populariteit van CrossFit blijft terrein winnen in Nederland. CrossFit is een manier van functioneel trainen waarbij aspecten van turnen, atletiek en gewichtheffen worden gecombineerd. Het is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve lichaamsbewegingen en gezonde voeding.

De passie van 0187 Barbell Gym is om mensen van verschillende trainingsniveaus in aanraking te laten komen met een manier van trainen die voor hen op maat gesneden is en ondersteunt daarom sporters van alle leeftijden en alle niveaus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant