Afbeelding

Joost wander treedt 6 juni op in Theater Twee Hondjes

Algemeen 208 keer gelezen

Op zaterdag 5 juni zorgt Joost Wander samen met zijn band voor een heerlijke muzikale zaterdagavond vol uptempo Nederpop gecombineerd met wereldmuziek. Tijdens de livestream speelt Joost Wander o.a. nummers van zijn ep’s losse Flodders en Scherpschieten. 

Joost Wander timmert al enige tijd aan de weg singer-songwriter van Nederlandse bodem. ‘’Uptempo Nederpop gecombineerd met wereldmuziek’’, beschrijft hij zelf. Met zijn eigen werk en zijn knallende covers speelt Joost, solo en met band, door heel Nederland en de Antillen. De singer-songwriter heeft al 2 EP’s op zijn naam: Losse Flodder(2017) en Scherp Schieten(2018). Met zijn liedje ‘Geldmachine’ won hij samen met rap-duo Dos Hermanos de elavator pitch van 3FM DJ, Kevin van Arnhem, met meer dan 20.000 stemmen.

In 2019 gooide hij hoge ogen in het TV-programma ‘All together now’ met zijn cover van ‘Is dit alles’. En dit jaar stond hij in de halve finale van We Want More op SBS6. Hij opende al voor Xander de Buisonjé op Spijkenisse live en heeft hij al op verschillende grote festivals het hoofdpodium mogen delen met namen als Bløf, Danny Vera, The Kik, Waylon en Heavn. Dankzij alle tv-aandacht heeft hij ook een mooie tour op Curacao mogen doen.

Zaterdag 5 juni 2021
Aanvang: 20:15 uur via livestream
Toegang: Gratis via www.theatertweehondjes.nl

Theater Twee Hondjes
Cultuurhuis Nieuwe Veste – Opzoomerlaan 106 – Hellevoetsluis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant