Afbeelding
Kees van t Zelfde

Loop mee met de virtuele Schipper Elektro Omloop van Menheerse

Algemeen 423 keer gelezen

Op dinsdag 27 april is het Koningsdag. Dit jaar organiseert AV Flakkee een virtuele editie van de Schipper Elektro Omloop van Menheerse. Dat betekend dat iedereen tussen 09.00u en 20.00u het parcours van 6,7km kan hardlopen. Na afloop wordt van de ingezonden tijden een uitslag samengesteld.

Het is helaas nog niet anders, maar ook dit jaar kan er nog geen ouderwetse Omloop van Menheerse plaatsvinden. De organisatie vind dit uiteraard heel erg jammer maar wil toch iets doen. In Zeeland is men al een jaar bezig met de Run Your Own Race competitie, hierbij worden parcoursen uitgezet die lopers gedurende een week voor zichzelf kunnen lopen. “Als wedstrijdloper zoek je toch de uitdaging en de prikkel, dan is dit voor nu toch nog iets,” aldus Laurey van den Berge die verschillende van deze wedstrijden wist te winnen en ook haar steentje bijdraagt in de organisatie. AV Flakkee hoopt dat veel lopers de traditie in ere zullen houden en de Omloop zullen lopen, alleen of in groepjes: maak er iets moois van!

Op het Diekhuusplein staat het erepodium waar iedere deelnemer na afloop nog een attentie krijgt en er kunnen foto’s gemaakt worden. Deelname is gratis. De route en verdere informatie is te vinden via www.avflakkee.nl en www.runyourownrace.nl, het parcours is niet afgezet dus het is belangrijk om zelf op te letten bij de oversteekpunten. Zeker in deze tijd is sporten en bewegen erg belangrijk, we hopen dan ook dat dit voor velen een mooie motivatie is om op Koningsdag een sportieve glans te geven!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant