Afbeelding

We zwaaien Annelien uit en missen haar betrokkenheid

Algemeen 487 keer gelezen

Bijna 25 jaar geleden vestigde Annelien Boudeling Kraamcentrum Dat op Voorne-Putten. Zij begon als zzp’ er. Annelien Boudeling heeft vele gezinnen mogen verzorgen, zorg staat bij haar hoog in het vaandel. Juist vanwege haar houding en betrokkenheid werd ze vaak gevraagd om te komen kramen.

Met het groeien van het kraamcentrum stond Annelien Boudeling niet meer naast het bed, maar ging zij steeds meer leidinggevende functies vervullen. Kraamcentrum Dat is nu een begrip op heel Voorne-Putten, Drechtsteden, Hoekse Waard en Flakkee .

Zorgmanager
Annelien Boudeling is inmiddels al vele jaren actief als zorgmanager, waarin zij goed contact heeft met collega kraamverzorgsters en verloskundige praktijken. Annelien was groot voorstander van het één op één beleid, dat wil zeggen een vaste kraamverzorgster de gehele kraamperiode. Dit is voor gezinnen erg prettig en het is een belangrijk onderscheidend kenmerk van Kraamcentrum Dat.

Annelien is 7 dagen per week bereikbaar voor haar werk. Als het heel erg druk zou zijn, zou ze graag “haar schortje nog eens aandoen” om zelf aan het bed te staan. Ze is een kraamverzorgster in hart en nieren!

Pensioen
Vanaf 1 mei 2021 geniet Annelien van haar welverdiende pensioen. De kraamverzorgsters zullen haar belangstelling en betrokkenheid zeker gaan missen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant