Afbeelding

KunstKijk GO 2021 uitgesteld

Algemeen 204 keer gelezen

U bent gewend in mei de KunstKijk te kunnen bezoeken. Helaas kon dat vorig jaar niet doorgaan.Net als zovele anderen in de cultuur, de kunst en evenementen sector, staat men te springen om weer wat te kunnen gaan doen en heeft men van vele bezoekers van vorige edities van de KunstKijk begrepen dat ze staan te popelen om evenementen te kunnen bezoeken.

Helaas, op het moment van schrijven, is er nog steeds veel onzeker of en hoe evenementen in 2021 kunnen plaatsvinden. Te veel naar het oordeel van de werkgroep KunstKijk om het evenement al in mei te laten doorgaan.

Omdat ze niet weer een jaar voorbij wil laten gaan zonder een KunstKijk, schuift ze het evenement door naar de zomer. Ze is van mening dat tegen die tijd de algemene situatie beter zal zijn en daarom denkt ze er goed aan te doen de KunstKijk 2021 éénmalig te verplaatsen. Met name naar de periode 5 t/m 8 augustus. De opening zal dan zoals u gewend bent centraal plaatsvinden, deze keer op woensdagavond 4 augustus.

Met alles natuurlijk wel rekening houdend met tegen die tijd eventuele beperkende maatregelen.

Op haar website www.kunstkijk.com kunt u de vorderingen in de organisatie van de KunstKijk volgen. De kunstwerken, welke kunstenaars er mee doen, welke muziek, de specials, de amateurs, alle locaties en ook de sponsoren die in 2021 van de partij zijn. Er is ook weer een KunstKijkcadeaubon te bestellen.

De KunstKijk geeft jaarlijks enkele nieuwsbrieven uit. Als u daarin geïnteresseerd bent, kunt dat aangeven door een mailtje te sturen naar info@kunstkijk.com .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant