De bloedafname zal vanaf dat moment ook plaatsvinden in de praktijk aan de Langeweg.
De bloedafname zal vanaf dat moment ook plaatsvinden in de praktijk aan de Langeweg.

Wijziging bloedafnamepunt Stellendam

Algemeen 348 keer gelezen

De werkwijze met betrekking tot de bloedafname voor het laboratorium van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis op het prikpunt in Stellendam verandert binnenkort. 

Per ingang van 8 maart aanstaande kunnen patiënten die staan ingeschreven bij Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Stellendam van huisarts Kassar een afspraak maken voor bloedafname via de praktijk van dokter Kassar. De bloedafname zal voor hen vanaf dat moment ook plaatsvinden in deze praktijk aan de Langeweg. Dit geldt zowel voor aanvragen voor bloedafname van dokter Kassar zelf als voor de aanvragen van één van de specialisten van het ziekenhuis (mits de patiënt staat ingeschreven bij de huisartsenpraktijk van dokter Kassar).

De overige patiënten (trombosedienst, patiënten van overige huisartsen, etc.) kunnen tot 1 april aanstaande nog steeds op maandag- en woensdagochtend terecht op het prikpunt van het ziekenhuis in ‘t Haegse Huus aan de Haagsestraat in Stellendam. Per 1 april verhuist dit prikpunt naar de huisartsenpraktijk van dokter Kassar. Daar kunt u dan ook terecht zonder afspraak. Het prikpunt in ‘t Haegse Huus komt daarmee volledig te vervallen per 1 april 2021. Zowel Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Stellendam als het Laboratorium van het Ziekenhuis is ervan overtuigd dat er met deze samenwerking een goede service aan de patiënten in Stellendam en omgeving wordt geboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant