Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman kreeg onlangs een rondleiding door de vaccinatielocatie in Sommelsdijk. Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee
Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman kreeg onlangs een rondleiding door de vaccinatielocatie in Sommelsdijk. Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee Gemeente Goeree-Overflakkee

Vaccineren in de Staver kan vanaf 1 maart!

Algemeen 409 keer gelezen

De Staver en het personeel zijn er al een tijdje klaar voor. Vaccineren in het Prieel voor het hele eiland. Maar het is nog wachten op één belangrijk onderdeel; de vaccins. En ook die zijn nu in zicht!

Door Sam Fish

De GGD Rotterdam-Rijnmond laat weten dat het wachten bijna voorbij is voor de mensen op het eiland. Vanaf maandag 1 maart kan er namelijk gevaccineerd gaan worden in het Prieel van de Staver. Mensen die vanaf donderdag 18 februari hun uitnodiging hebben gekregen, kunnen hun afspraak in laten plannen in recreatiecentrum in Sommelsdijk.
Voor het vaccineren in de Staver wordt dezelfde volgorde aangehouden als in de rest van het land. Het is dus niet zo dat er een lading vaccins naar de Staver wordt gestuurd zodat iedereen in één keer ingeënt kan worden. De prik is dus dichtbij, maar het is nog even wachten op de uitnodiging.

Afspraak al gemaakt
Komt dit bericht te laat en staat jouw afspraak al gepland op een andere locatie? Bel dan nog eens met het afsprakenbureau en probeer de afspraak te verplaatsen naar het eiland. "We kunnen niet garanderen dat het kan, maar proberen kan altijd," zegt een woordvoerder van de GGD. "Nee heb je, ja kun je krijgen."

Bereikbaarheid
Om ervoor te zorgen dat iedereen bij de priklocatie kan komen is er gekozen voor de Staver in Sommelsdijk. Er is voldoende parkeergelegenheid en er rijdt een gratis pendelbus tussen het gemeentehuis en de Staver voor de mensen die met de bus komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant