Enthousiaste leerling-reporters leidden de bezoekers rond en zo kon de informatie tóch op een aansprekende manier verteld worden aan leerlingen van groep 7 en 8.
Enthousiaste leerling-reporters leidden de bezoekers rond en zo kon de informatie tóch op een aansprekende manier verteld worden aan leerlingen van groep 7 en 8.

RGO in 3D - zeer groot aantal bezoekers!

Algemeen 297 keer gelezen

Bijna 4400 bezoekers! Dat was de fantastische eindstand na de online Open Dag van de RGO afgelopen zaterdag.

Vanwege de Coronamaatregelen kon geen fysieke Open Dag georganiseerd worden. Daarom werd besloten zowel de RGO aan de Kon.Julianaweg als de gloednieuwe Beroepscampus aan de Langeweg in 3D te laten zien.

Tijdens de tour werden vakken, activiteiten en informatie over de school gepresenteerd. Deze keer in leuke filmpjes waarin uiteraard de leerlingen de hoofdrol speelden. Enthousiaste leerling-reporters leidden de bezoekers rond en zo kon de informatie tóch op een aansprekende manier verteld worden aan groep 7 en 8.

In zogenaamde chatruimtes konden leerlingen en ouders de gehele dag vragen stellen. Een ouder meldde: "Wat een mooie virtuele rondleiding door jullie school. Helder, duidelijk en super leuk om een indruk te krijgen van alle vakken en wat de school biedt."

De 3D-tour blijft ook ná deze Open Dag op de website www.rgomiddelharnis.nl beschikbaar. Op dinsdag 26 januari is er voor RGO vwo-havo-mavo een extra online informatieavond. Voor RGO vmbo is deze informatieavond op maandag 1 februari.

Op woensdag 10 februari zijn er voor de toekomstige brugklassers van RGO vwo-havo-mavo ook online proeflessen. Geinteresseerden kunnen via www.rgomiddelharnis.nl/groep8 alle informatie vinden over deze voorlichtingen. De doemiddag van RGO vmbo op 27 januari kan ook helaas niet doorgaan

Info: 0187 485444 Rondleidingen ma, di of wo tussen 15.00 en 17.00h

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant