Afbeelding

Nieuwe training SchuldHulpMaatje!

Algemeen 176 keer gelezen

SchuldHulpMaatje Goeree-Overflakkee start in januari 2021 met een cursus voor nieuwe maatjes. Tijdens deze cursus leer je om hulpvragers in hun schuldenproblematiek bij te staan en/of hun financiële situatie op orde te brengen.

Een gecertificeerd maatje heeft een training gevolgd om met de hulpvrager mee te denken en te helpen. Ze bieden praktische hulp zodat er weer overzicht komt in de inkomsten, uitgaven en onbetaalde rekeningen. Kortom dat de administratie weer op orde is. Een maatje is een raadgever, ondersteunt en luistert naar iemands persoonlijk verhaal en kijkt ook naar persoonlijke omstandigheden. Met als doel dat de hulpvrager in de toekomst weer de regie heeft over de eigen boekhouding. De maatjes doen dit vanuit een christelijke overtuiging voor álle inwoners van Goeree-Overflakkee.

Maatje worden?
SchuldHulpMaatje Goeree-Overflakkee is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen willen helpen uit de schulden te komen om daarna schuldenvrij te blijven. Nieuwsgierig? Lees de verhalen op www.schuldhulpmaatje.nl of neem contact op met de coördinator.

Meer informatie
Aanmelden voor hulp kan via de website https://schuldhulpmaatje.nl/locatie/goeree-overflakkee/, of via één van de coördinatoren Gerben van Asperen: tel. 06-47023126, e-mail: shmgo.gvanasperen@gmail.com, Anton van Kampen: tel.06-22942934, e-mail: shmgo.avankampen@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant