Afbeelding

Cabaret in Diekhuus: Mylou Frencken & Dorine Wiersma spelen Waagstukken

Algemeen 288 keer gelezen

Middelharnis - Zaterdag 12 december spelen Mylou Frencken en Dorine Wiersma Waagstukken in de Rabobankzaal van het Diekhuus.

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: geluk is Mylou & Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je dúrven. Opzij, want jij komt eraan! Maar wat als dat niet lukt, en je zo’n beetje door leven, liefde en werk heen stumpert? Ben je dan een loser? Of is het juist moedig om je zwakheden te tonen? Zijn de losers de nieuwe winnaars?

Twee cabaretières laveren tussen lefgozers en lafbekken. Gewapend met piano en gitaar. In Waagstukken laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien. Ze dagen elkaar en hun publiek uit. Wie toont het meeste lef? Want lef heb je nodig. Om door te gaan - of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Zaterdag 12 december | 19.30 uur en 21.30 uur | € 15,50 excl. Consumptie
Stichting ZIJN, Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis

www.hetdiekhuus.nl

MAATREGELEN IVM CORONA
Onze horeca is tijdelijk gesloten. Er is helaas geen pauze.
Voor uw en onze veiligheid adviseren wij u dringend een mondkapje te dragen in het Diekhuus, tot u op uw plaats in de zaal zit, dan mag het mondkapje af.
In verband met de Corona maatregelen gaan wij er vanuit dat u per huishouden toegangskaarten besteld. Dus koopt u bijvoorbeeld 2 kaartjes dan zijn dit 2 stoelen naast elkaar.
Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden en zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.
Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer uw handen bij de ingang van het Diekhuus en houd 1,5 meter afstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant