Afbeelding
Maarten van Keller

Filmhuis Middelharnis 3 december

Algemeen 160 keer gelezen

Donderdag 3 december de film Nederlandse film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ van regisseur Johan Nijenhuis in Filmhuis Middelharnis. Met o.a. Herman Finkers en Johanna ter Steege. Vanwege succes is dit de tweede vertoning dit seizoen van deze film.

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

U bent van harte welkom!

Alle leeftijden | drama | 103 minuten

20.00 uur | € 6,50 | Filmhuisleden en CJP € 5,00 excl. consumptie
Stichting ZIJN - Diekhuus, Rabobankzaal - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
www.hetdiekhuus.nl

MAATREGELEN IVM CORONA
Onze horeca is tijdelijk gesloten. Er is helaas geen pauze.
Voor uw en onze veiligheid adviseren wij u dringend een mondkapje te dragen in het Diekhuus tot u op uw plaats in de zaal zit, dan mag het mondkapje af.
In verband met de Corona maatregelen gaan wij er vanuit dat u per huishouden toegangskaarten besteld. Dus koopt u bijvoorbeeld 2 kaartjes dan zijn dit 2 stoelen naast elkaar.
Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden en zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.
Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer uw handen bij de ingang van het Diekhuus en houd 1,5 meter afstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant