Afbeelding

Contributie IJsclub Dirksland in coronatijd

Algemeen 409 keer gelezen

Normaal gesproken komt rond deze tijd mevrouw Nellie Melissant langs de deur om de contributie voor de IJsclub Dirksland te innen. Of de buitenroute krijgt een berichtje van de penningmeester. Echter vanwege de coronapandemie heeft het bestuur besloten om voor het seizoen 2020/2021 de contributie niet op deze wijze te innen. Dit is in het 127 jarig bestaan van de ijsclub nog nooit gebeurd. Maar als vereniging houden wij ons ook aan de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. De kosten van de vereniging gaan gewoon door zoals de verzekeringen, vastrecht voor de verlichting en de bankkosten.

Wij willen u dan ook vragen uw bijdrage/contributie over te maken op bankrekeningnummer NL51 RABO 03141.15.498 tnv de IJSCLUB Dirksland.

Hoe e.e.a. verder verloopt bij een vorstperiode zal in overleg met de gemeente gebeuren en de dan geldende maatregelen. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen maar we moeten volhouden. Het bestuur rekent op uw medewerking dat u toch op deze manier uw contributie overmaakt. Voor volwassenen is de bijdrage slechts 5,00 euro en voor kinderen tot 12 jaar is het maar 2,50 euro. Maar elk bedrag is welkom voor de IJsclub!

Het bestuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant