Kijk op www.facebook.com/ouddorpcentrum voor meer informatie.
Kijk op www.facebook.com/ouddorpcentrum voor meer informatie.

Winterfair BIZ Ouddorp Centrum

Algemeen 466 keer gelezen

Ouddorp - Op vrijdag 27 november gaat de jaarlijkse winteractie weer van start. Met de jaarlijkse Winteractie willen alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en de Vrienden van de BIZ de bezoekers bedanken voor hun loyaliteit. De ondernemers hebben, de steun van de bezoekers harder nodig dan ooit en zijn dan ook blij dat zij lokaal blijven kopen. Zij hopen dat iedereen dit tijdens de feestdagen en de wintermaanden blijven doen.

De Winteractie loopt zes weken en eindigt op 9 januari. In deze tijd kunnen er rode en groene zegels gespaard worden bij de deelnemende ondernemers in Ouddorp, waarmee men kans maakt op mooie prijzen. Voorgaande jaren werden er wekelijks tien prijzen verloot, om de bezoekers extra te bedanken in deze tijd hebben de ondernemers het mogelijk gemaakt om dit jaar per week 25 prijzen te verloten. Dit zijn elke week 10 bonnen t.w.v. € 20,-, te besteden bij een van de ondernemers en daarnaast nog eens vijftien gesponsorde extra prijzen. Welke prijzen dit zijn, wordt elke week op de socials van Ouddorp Centrum bekend gemaakt.

Alle deelnemers, dus ook de prijswinnaars, maken aan het einde ook nog eens kans op een van de drie hoofdprijzen: een cadeaubon t.w.v. € 100,-, eveneens te besteden bij een van de ondernemers. De winnaars worden wekelijks bekend gemaakt op facebook en instagram en in deze krant. Houd u wel aan alle regels van het RIVM. Om het shoppen zoveel mogelijk te spreiden vragen de ondernemers uw cadeaus niet allemaal op het laatste moment te shoppen, maar nu alvast hiermee te beginnen, kom zoveel mogelijk alleen en shop gericht. Zo wordt piekdrukte voorkomen en kan iedereen op een veilige manier winkelen.

Deze actie wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum. Op de facebookpagina van Ouddorp Centrum, www.facebook.com/ouddorpcentrum, kunt u meer informatie vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant