Afbeelding
www.bob-photos.com

Presentatie door Wendy Tuns-Sala op het mantelzorgcafé

Algemeen 258 keer gelezen

U wordt uitgenodigd voor het mantelzorgcafé van woensdag 28 oktober in de grote zaal van het Wijkcentrum, Doetinchemsestraat 27, 3241 AA Middelharnis. We willen elkaar (op een veilige manier) weer graag ontmoeten.

Te gast is Wendy Tuns van Bijzondere Woorden. Zij is ceremoniespreker en spreekt tijdens afscheid- en trouwceremonies. Zij geeft liefde een verhaal in de vorm van woorden. Begin november komt haar eerste boek uit dat ‘Doodgewone verhalen’ heet. Haar belevenissen in de wereld van afscheid nemen, rouw en herdenken heeft zij gebundeld. Deze middag mag je Wendy alles vragen over haar ervaringen met Bijzondere Woorden. 

Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom.. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren zij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is op 26 november en 28 januari 2021.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant