Afbeelding

HCGO D1 - LEONIDAS D25

Algemeen 167 keer gelezen

Op een verassende zonnige zondagmiddag moesten de Dames van HCGO spelen tegen Leonidas. Helaas zonder publiek maar dat mocht het goede spel van de dames niet beïnvloeden.

De dames begonnen erg sterk aan de wedstrijd waarna er al in het 1e kwart gelijk al mooie kansen waren op de 1-0, helaas viel deze nog niet. De dames van HCGO bleven door middel van een goede opbouw vanuit achterin mooie aanvallen creëren op zoek naar de eerste treffer.

Richting het einde van het 1e kwart viel de verlossende 1-0. Het was Kyra Jacobs die de tip-in scoorde uit een strafcorner op aangeven van Hanne-Mayke Assen zoals geoefend was met de trainingen!

HCGO was er nu op gebrand er meer doelpunten uit te halen, helaas wist de keeper van Leonidas er veel tegen te houden. Leonidas kwam er eigelijk in de eerste helft weinig aan te pas.

Ondanks het fantastische spel van de Dames werd het in het laatste kwart nog even spannend. Leonidas wist namelijk nog een paar keer gevaarlijk in de cirkel van HCGO te komen en creërde wat kansen. Gelukkig voor HCGO kwam daar geen doelpunt uit voort.

HCGO wint met 1-0 en heeft weer 3 punten in de pocket. Hierdoor staan de Dames nog op een 4e plaats in het klassement, maar daar gaan de dames hopelijk aankomende zondag verandering in brengen tijdens de inhaalwedstrijd tegen en in Spijkenisse!