Afbeelding

Mingle the Single organiseert ‘Walk & Talk’ voor 60+ singles op 18 oktober

Algemeen 199 keer gelezen

Mingle the Single trekt haar stoute wandelschoenen aan en brengt ook graag haar 60-plussers dit jaar nog bij elkaar, te weten op 18 oktober. Oorspronkelijk zou er een gezellige zondagmiddag borrel plaatsvinden voor deze doelgroep in de Oud-Beijerlandse Bar Paco, maar door de nieuwe maatregelen tot 20 oktober wijken zij uit naar een Coronaproof herfstachtig Hoeksche Waards wandelpad. Daar introduceren zij haar nieuwe concept de ‘Walk & Talk’ voor singles.

“Het onvermijdelijke nieuws is jullie vast wel al ter oren gekomen. We zullen de corona regels weer scherper in acht moeten gaan nemen, willen we een tweede IC golf voorkomen. De horeca krijgt weer flinke klappen te verduren en daarom wilden we eigenlijk het liefst met jullie op 18 oktober naar Bar Paco, maar het lijkt ons toch verstandiger dit niet te doen.” Liet initiatiefneemster Natascha haar reeds aangemelde deelnemers vorige week weten.

Aangezien er al zoveel leuke reacties waren binnengekomen en de kaartverkoop voor 18 oktober goed verliep, wil Mingle the Single haar 60+ activiteit op 18 oktober liever niet uitstellen. Met de enkele zonnestralen van de afgelopen dagen en hopend op goede weerberichtgevingen willen ze daarom nog één keer naar buiten. Uit de voorgestelde activiteiten van voormalige deelnemers is er gekozen voor een wandeltocht door de Hoeksche Waard van zo’n 5 kilometer. Er wordt twee-aan-twee gelopen met anderhalve meter afstand. Om de zoveel minuten wordt er gewisseld van wandel-/gesprekspartner, zodat iedereen elkaar te spreken krijgt tijdens deze ‘Walk & Talk’.

Halverwege de tocht wordt er gepauzeerd op een open plek, of eventueel beschut als het wat minder lekker weer is. Daar zorgen de dames van Mingle the Single voor koffie, thee, limonade en versnaperingen, om daarna de wandeltocht weer voort te zetten tot het eindpunt, waar er ook is gestart. Aldaar wordt er nog wat gedronken en kunnen de deelnemers elkaar of via de organisatie laten weten of er interesse is in de een of ander. Bij een wederzijdse interesse zullen de cupido’s bemiddelen, mocht dat nodig zijn.

“Wanneer het op 18 oktober dreigt té slecht weer te worden, kunnen we het evenement altijd nog uitstellen tot nader order binnen of buiten, maar vooralsnog willen we graag met onze singles op pad. We krijgen namelijk de indruk dat iedereen er enorm naar uitkijkt en willen dat uiteraard niet zomaar van de baan vegen.” Geeft Natascha nog maar eens aan.

De 60+ activiteit is op zondag 18 oktober en duurt van 14:45 uur tot 17:30 uur.

De kosten voor deze activiteit (inclusief hapjes, drankjes en matchbemiddeling) zijn €29,95 per persoon. Aanmelden of meer informatie op www.minglethesingle.nl

Mingle the Single
In januari organiseerde Mingle the Single samen met kinderopvangorganisatie Kivido een gezellige avond speciaal voor Hoeksche Waardse alleenstaande ouders, maar ook vrijgezellen zonder kinderen waren welkom. Met meer dan 40 deelnemers was deze avond zeer geslaagd, en werden er direct meer data geprikt. Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten was uitgesloten de afgelopen tijd tijd met de Corona maatregelen. Daarom organiseerde Mingle the Single van april tot begin juni ‘virtueel daten’ en het Liefdesboost webinar voor de Hoeksche Waardse vrijgezellen. Daarna volgden ‘Solexrijden voor Singles’ op 11 juli en twee gezellige middagen ‘Kanovaren’ in september. En met succes, er zijn meerdere matches ontstaan uit deze sessies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant