Afbeelding

Transcending Liszt StarkLinnemann Trio

Algemeen 178 keer gelezen

Dit najaar organiseert UCM-Records in samenwerking met Stichting Ateliers Tilburg en het internationaal gelauwerde StarkLinnemann Trio drie concertdagen in Studio 15, Ringbaan-Oost 10 in Tilburg. Op zondagmiddag, 18 oktober, 15 november en 20 december worden telkens twee concerten van een uur aangeboden (van 14.00 tot 15.00 uur èn van 16.30 tot 17.30 uur) in het muziekpand RBO10 van Stichting Ateliers Tilburg. 

De concerten zijn slechts toegankelijk voor een beperkt publiek. Uniek bij deze concerten is de locatie van de zitplaatsen ten opzichte van de musici. De bezoekers zitten samen met hen op het podium, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. Een geweldige kans om in de repetitieruimte van een band letterlijk een kijkje in de keuken te nemen!        

Iedere concertdag wordt twee keer hetzelfde klassieke werk door StarkLinnemann op zeer eigenzinnige wijze uitgevoerd. In StarkLinnemanns hercomposities van werken van Chopin, Liszt en Beethoven komen alle denkbare moderne muziekstijlen voorbij, van Jazz tot Cubaanse Son en van Braziliaanse Samba tot stevige Rock. Tickets voor alle concerten zijn uitsluitend online te bestellen via: ucm-records.com/studio-concerts Gezien de aanstekelijke manier van musiceren is het een absolute meerwaarde het concert twee keer op dezelfde dag te beleven. Initiatiefnemer van deze concertreeks

Jonas Linnemann vertelt: “wij repeteren al sinds lange tijd in de repetitieruimte van Studio 15 en door de vele concert-annuleringen vanwege de Corona Crisis zagen we het als een prachtige mogelijkheid deze concerten zelf te organiseren. We zijn ontzettend blij dat dit wordt gefaciliteerd door Stichting Ateliers Tilburg. En de bezoekers kunnen bovendien gratis parkeren! Geweldig toch!” Elk concert wordt voor de bezoekers een unieke belevenis en zal daarom niet worden gestreamd. U bent welkom vanaf één uur voor aanvang van het concert. In onze foyer heeft u de mogelijkheid om een drankje te bestellen. Dit wordt verzorgd door de barista’s van Stoom 013. Ook na afloop bent u welkom voor een korte nazit.        

Bestel hier uw Kaartje

Er zijn slechts 20 kaartjes beschikbaar per concert
Klik op onderstaande link om kaartjes te bestellen.
Zondag 18 oktober 14:00 - 15:00 Transcending Liszt StarkLinnemann Trio
Zondag 18 oktober 16:30 - 17:30 Transcending Liszt StarkLinnemann Trio

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant