Afbeelding

OFB begint competitie sterk tegen Flakkee

Algemeen 265 keer gelezen

Ooltgensplaat - Afgelopen zaterdag opende OFB met een uitduel tegen Flakkee.

OFB opende sterk en al na 2 minuten stond de 0-1 op het bord door Matthieu Floor. Rond de 30e minuut was het tijd voor een drinkpauze. Na dit moment was het Flakkee dat met 2 uitbraken de 1-1 (Marijn Redert) en de 2-1 (Enzo Visbeen) binnen kon schieten. In de 2e helft nam OFB het initiatief een pass van Floor werd door Jon Ketting binnengeschoten. De voorsprong van de bezoekers kwam in de 58e minuut op naam van Jarno Osseweijer (2-3). Toch kon Flakkee in een tegenaanval nog een keer gevaarlijk worden, aan de kant van OFB was het keeper Matthijs Verstrate dat met een harde maar een correcte sliding de bal kon redden. In de 75e minuut was het Calvin Goemaat dat met een goede actie zijn tegenstander voorbij kon spelen. De verdediger van Flakkee stak zijn been uit waardoor OFB een strafschop kreeg, Matthieu Floor schoot de bal vervolgens prima in (2-4). Met verse wissels aan de kant van OFB waren zij degene die de wedstrijd uit konden spelen.