Afbeelding

Bibliotheek M'harnis start met Spaans

Algemeen 267 keer gelezen

Voor mensen die altijd al een woordje Spaans hebben willen spreken, start de Bibliotheek in Middelharnis op 5 oktober met twee cursussen Spaans. In de ochtend is er de cursus Spaans voor beginners, waarin gestart wordt met het leren kennen van de taal én de grammatica.

In de avond is er de vakantiecursus Spaans, die richt op het praten van de taal en je kunnen redden als je in Spanje op vakantie bent. Voor beide cursussen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: bibliotheekzuidhollandsedelta.nl.

digiTaalhuis Goeree-Overflakkee organiseert weer Lees- en Taalcafé’s om Nederlands te oefenen

Sinds half september is het digiTaalhuis Goeree-Overflakkee weer gestart met bijeenkomsten voor volwassenen die beter Nederlands willen leren lezen of spreken. Elke dinsdag is er in de bieb in Middelharnis van 10.00 tot 11.30 uur en elke maandag van 13.30 tot 15.00 uur in de bieb in Oude-Tonge een Leescafé. Het Leescafé is voor iedereen die wil oefenen met lezen.

Voor mensen die willen oefenen met praten is er het Taalcafé elke donderdag van 10.00-11.30 uur in de bieb in Oude-Tonge. Op donderdag van 13.30 tot 14.30 uur is er een online Taalcafé waar via videobellen in Whatsapp geoefend wordt.

Aanmelden via whatsapp 06 25508991 of per e-mail digitaalhuis-go@bzhd.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant