Daphne en Sven met de brouwer (foto: PR)
Daphne en Sven met de brouwer (foto: PR)

Toch geld voor Stichting ALS dankzij bierproeverij Solaes

Algemeen 420 keer gelezen

Jaarlijks beklimmen honderden wielrenners, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux bij de Tour du ALS. Dit doen zij om een geweldige sportieve prestatie neer te zetten én om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen ALS. Dit jaar is de Tour du ALS niet doorgegaan als gevolg van de coronacrisis.

Een tegenvaller voor de deelnemers waaronder het team van Daphne Hermans -Van Nieuwenhuijzen en haar broer Sven, maar Daphne en Sven gaan gewoon door met de acties t.b.v. de Stichting ALS .

Dit is de reden dat ze vrijdag 21 augustus een speciale avond hebben georganiseerd met Brouwerij Solaes. Vanwege de corona-maatregelen had Solaes maximaal plaats voor 70 personen en die waren binnen 24 uur uitverkocht. De brouwers en de vrijwilligers van Solaes hebben de bierproeverij verzorgd en Daphne en Sven hebben voor de prijzen gezorgd, die ze allemaal kregen van lokale ondernemers.

Brouwerij Solaes heeft een deel van de opbrengst van de kaartverkoop en de extra drankomzet geschonken. Daarnaast is de opbrengst van de lootjesverkoop ook voor team Van Nieuwenhuijzen. Ze hebben met deze avond ruim 2.800,00 euro opgehaald voor hun team en daarmee voor Stichting ALS Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant