Afbeelding

Het Hockeyseizoen is weer begonnen!

Algemeen 447 keer gelezen

Zondag 6 september is na een lange speelpauze in verband met de Corona pandemie het hockeyseizoen opnieuw begonnen, HCGO beschikt dit seizoen weer over 2 seniorenteams.

HCGO Dames 1 reisde naar Alblasserdam voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen HC Souburgh D2. Het vernieuwde damesteam begon vol goede moed aan de eerste minuten van de wedstrijd. Er waren veel kansen voor HCGO, maar de dames vonden helaas de goal niet. Na de snelle 1-0 door de tegenstander en een korte drinkpauze en peptalk van de gelegenheids-coach Joep Vermeulen gingen de meiden weer van start. Het werd vrij snel 2-0, maar korte tijd daarna lieten de dames zich van hun beste kant zien. Tijdens de strafcorner voor HCGO speelde Sanne de Keizer een mooie bal die uiteindelijk door de hand van Lisa van Wijk de goal in ging, 2-1.

Na de rust zag je goed dat de dames meer op elkaar zijn ingespeeld. Er ontstonden mooie duels en combinaties op het veld. Dat resulteerde in een goal voor HCGO door Emma Winkels, 2-2. De dames hadden de smaak te pakken en door een assist van Rosalie van der Ende scoorde Astrid Jongeneel de 2-3.

Aan beide kanten ontstonden fysieke duels en wilde beide teams de winst behalen. Annika Struik wist veel ballen uit de goal te houden. Helaas wist Souburgh nog 2x te scoren in het laatste kwart. Eindstand 4-3.

Op zondag 13 september spelen beide HCGO seniorenteams hun eerste thuisduels op onze accommodatie in Middelharnis. Wij hopen op een grote opkomst HCGO supporters, iedereen is welkom om binnen de richtlijnen van het nu geldende protocol (1,5 meter/bezoekregistratie) de teams aan te komen moedigen.