Afbeelding

Muzikale Hartewensen op Zondag

Algemeen 288 keer gelezen

Goeree-Overflakkee - Het bekende en oudste programma op een lokale omroep “Muzikale Hartewensen” zendt sinds april ook op zondag uit. Op zondag kunt u luisteren naar het programma “Muzikale Hartewensen op Zondag”, een programma met twee uur non-stop gewijde muziek.

Bekende en ook wat minder bekende liederen en psalmen zullen voor u worden gedraaid door één van de medewerkers van het programma.

De medewerkers stellen elk op hun eigen wijze het programma samen zodat er voor elk wat wils bij zit. Het programma werd uitgezonden op de zondagmiddag maar dat gaat per 13 september 2020 naar de zondagavond van 20.00 – 22.00 uur. We hopen dat velen van u gaan luisteren en zullen genieten en bemoedigd zullen worden door de liederen en psalmen die we in het programma ten gehore zullen brengen. Het programma met verzoeken blijft gewoon op de woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur. Voor de woensdag avond kunt u zelf een lied of psalm aanvragen via het formulier op de website van RTV SLOGO of tijdens de uitzending op het telefoonnummer 0187-682630.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant