Met een monster winst van 23-3 is het seizoen gestart! De rust gingen ze in met 6-1.

Monsterwinst JO10-1 MSV Flakkee tegen WFB JO10-1

Algemeen 289 keer gelezen

Middelharnis - Zaterdag 5 september was de aftrap van het nieuwe voetbal seizoen bij de JO10-1 van MSV Flakkee. Die dag hebben ze met de nieuwe samenstelling voor het eerst een oefenwedstrijd thuis gespeeld tegen WFB J010-1 uit Ouddorp. Met nieuwe jeugd spelers: Jesse vanuit Spartaan, Laurens en Floris vanuit NTVV Nieuwe-Tonge, Jayden speelde al in de Jo10.

Milan, Wessel en Joep zijn vanuit de JO9 aangesloten en Timo speelde zijn aller eerste wedstrijd. Hiermee is het team optimaal van start gegaan! Voorafgaand hebben ze de eerste trainingen al achter de rug en hebben ze elkaar leren kennen. Daardoor zijn ze al een beetje op elkaar ingespeeld.

Monster winst
De wedstrijd begon wat later, wat een goede warming-up tot gevolg had! Met een monster winst van 23-3 is het seizoen gestart! De rust gingen ze in met 6-1. Na de eerste minuut scoorde Wessel en vervolgde in rap tempo de rest...

Roan, Timo, Jayden, Milan en Laurens tikte de bal om de beurten in het doel van de tegenstander en gaven hiermee weinig ruimte voor de tegenstander. Ouddorp heeft met zijn team 3 mooie goals gemaakt.

Trots
Het was een leerzame wedstrijd die we mee kunnen nemen in onze trainingen en waar ze met trots op terug kunnen kijken.