Afbeelding

Haus Open Tennisvereniging Ooltgensplaat

Algemeen 389 keer gelezen

Van zaterdag 29 augustus t/m zondag 6 september 2020 organiseert Tennisvereniging Ooltgensplaat (TVO) haar Haus Open Toernooi. Er wordt gespeeld in verschillende klassen, dagelijks is er een afwisselend dagmenu en dit alles in acht neming van de 1,5 meter regel. Het is een, door spelers en toeschouwers, goed bezocht toernooi. Door de toernooicommissie zal er alles aan gedaan worden om er weer een mooi en gezellig toernooi van te maken.

Iedereen die met dit open toernooi mee wilt doen, kan zich voor 23 augustus 2020 inschrijven op www.toernooi.nl. De toernooicommissie wil benadrukken dat het naleven van de afstandsregels en looproute in de kantine, kleedkamers en terras wordt gehandhaafd.

Zomerchallenge
Voor de maanden juni, juli en augustus heeft TVO in samenwerking met de KNLTB een actie opgestart voor extra ledenwerving. Onder de naam Zomerchallenge kon men voor een speciale prijs lid worden, 4 tennislessen volgen en wordt deze challenge afgesloten met een speciaal voor hen georganiseerd challengerstoernooi. Dat deze zomeractie een succes is, bleek wel uit het aantal nieuwe leden die TVO mocht verwelkomen. Hiermee is de wekelijkse clubavond op donderdag weer in ere hersteld. Kom ook eens langs op de donderdagavond en maak kennis met tennis!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant