Afbeelding
G.KLOPPERS... G.KLOPPERS6@UPcMAL

We kunnen weer ZINGEN!

Algemeen 456 keer gelezen

Gemengde zangvereniging Advendo heeft er alles aan gedaan om de repetities weer te kunnen hervatten op maandag 31 augustus 2020 om 20.00 uur in een grotere zaal in M.F.C. ’t Centrum in Ooltgensplaat. Richtlijn daarbij was het protocol van de overkoepelende organisatie, Koornetwerk Nederland. De belangrijkste regels blijven goede ventilatie, een gezondheidscheck, een registratie en een veilige afstand. Ter illustratie hoe er met deze laatste richtlijn wordt omgegaan zal er in zigzag formatie worden opgesteld.

Advendo maakt na een “koorloze” periode een nieuwe start op een veilige manier onder leiding van een nieuwe dirigent. Roland Hangelbroek zal vanaf deze datum de leiding hebben over het koor. Hij zal ernaar streven het zingen tot een plezier te maken, maar wel zo dat ook het presteren van het koor op de eerste plaats staat. Hij wil graag de uitdaging aan gaan om het enthousiasme dat onze vorige dirigent Judith Ellis in het koor bracht voort te zetten en wellicht nog verder te ontwikkelen.

Aangezien in onze regio veel mensen zijn komen wonen met een niet Flakkeese achtergrond, wil het bestuur van Advendo deze nieuwe inwoners kennis laten maken met het koor. Het is een goede manier om nieuwe contacten te leggen. Dit laatste geldt natuurlijk ook voor de Flakkeese bevolking die al wel bekend is met Advendo, maar nog nooit de stoute schoenen heeft aangetrokken om lid te worden. Voor de leden van Advendo is het een uitdaging om dit samen met u te beginnen. Dat wil zeggen, laten ervaren hoe plezierig de sfeer en het zingen bij Advendo is. 

Dus... u bent van harte welkom op de eerste repetitie avond in M.F.C. ’t Centrum te Ooltgensplaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant