Iedereen in Melissant die wat spulletjes wil verkopen kan dat doen met een kraampje in z’n eigen tuin of oprit. Het kost niets.
Iedereen in Melissant die wat spulletjes wil verkopen kan dat doen met een kraampje in z’n eigen tuin of oprit. Het kost niets.

Tuintjes rommelmarkt in Melissant op 29 augustus

Algemeen 486 keer gelezen

Na het succes van de tuintjes rommelmarkt in Stellendam leek het ons een leuk idee ditzelfde concept ook in Melissant toe te passen. Het plan is om deze tuintjes rommelmarkt eind augustus te laten plaats vinden, nl. op zaterdag 29 augustus, van 09.30 uur tot 14.30 uur.

Iedereen in Melissant die wat spulletjes wil verkopen kan dat doen met een kraampje in z’n eigen tuin of oprit. Het kost niets. Maak een leuk kraampje van een tafel of een kleedje, een stoel er bij en de verkoop kan beginnen. Wil je mee doen geef je dan op bij Jan Legierse via 06-47490307 of per email: eaza08jm@gmail.com en geef even je adres door.

De organisatie zorgt dan voor een plattegrondje met een looproute die men kan volgen voor de tuintjes rommelmarkt.
Voor de bezoekers van deze tuintjes rommelmarkt is ook nog de mogelijkheid om mee te doen met een prijsvraag en een leuke prijs te winnen.

Dit jaar dus geen voorjaarsmarkt of andere rommelmarkt maar in plaats daarvan de mogelijkheid om in eigen tuin of oprit je overbodige, maar toch nog leuke spulletjes te koop aan te bieden. Wil je meedoen en ben je inwoner van Melissant, geef je op. Dan maken wij er een gezellige dag van.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant