DCIM\100MEDIA\DJI_0105.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0105.JPG

GZB Zomermuziekavond en matinee concert

Algemeen 211 keer gelezen

Ouddorp. Donderdag 23 juli 2020 te 19:30 uur wordt er, met inachtneming van de RIVM regels, een muziekavond “U zij de Glorie” gehouden in de Dorpskerk aan de Weststraat 2. 

Op het Van Vulpen orgel hoopt Jan Bezuijen (*1954) samen met de uit Dirksland afkomstige Marjet van ’t Geloof, blokfluit, en Bart van ’t Geloof, cello, enige sonates en koralen van verschillende klassieke componisten ten gehore brengen. Op het orgel zal o.a, gespeeld worden “Mein Gott das Herze bring ich dir” van Krebs en van Bach samen met de cello “Wachet auf, ruft uns die Stimme”. Op de klavecimbel zal Jan Bezuijen de Arietta, Thema met 9 variaties van Pachelbel spelen. Marjet van ’t Geloof hoopt een solo met de blokfluit te verzorgen. Er wordt een programmablad met daarin de uit te voeren stukken ter beschikking gesteld. U bent van harte welkom. De collecteopbrengst is bestemd voor de GZB. De volgende muziek- en zangavond is gepland op donderdag 6 augustus a.s, waarin Wim Visser uit Nieuwe Tonge ons hoopt te begeleiden.

In de zomermaanden is de Dorpskerk op zaterdag van 10:30 uur tot 12:30 uur open. Om 11:00 uur wordt er een matineeconcert gegeven door een predikant. Op 25 juli a.s. wordt ds. L.W. den Boer uit Sliedrecht, samen met zijn zoon Thomas, die trompet speelt, verwacht en op 1 augustus ds. E. Agterhuis uit Heinenoord samen met zijn echtgenote, die viool speelt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant