"NIEMAND had van mij verwacht dat ik heroïne zou gaan gebruiken met ALLE gevolgen van dien."

Lezers schrijven: ervaringsdeskundige verslaving

Algemeen 572 keer gelezen

" Ik ben jarenlang af en aan verslaafd aan drugs. NIEMAND had van mij verwacht dat ik heroïne zou gaan gebruiken met ALLE gevolgen van dien. Ik was een braaf meisje uit Brabant met alles mee in het leven.

Toen mijn verloofde overleed aan een overdosis besloot ik om in samenwerking met Narconon in Zutphen mijn verhaal te gaan vertellen, zodat kinderen en ouders te weten komen WAAROM drugs zo gevaarlijk zijn in jouw leven en het leven van je familieleden kapot maken als je eraan begint.

Synthetische drugs zijn mijns inziens de gevaarlijkste drugs van nu. Scheikundigen passen hun formules aan aan de wet en wat vandaag verboden is, is morgen legaal. Deze drugs zijn dus goedkoop en overal verkrijgbaar. Al deze synthetische drugs veroorzaken onomkeerbare hersenbeschadiging.

Ouders, denk NOOIT: ‘ mijn kind doet dat niet!’ Drugs zijn overal en het assortiment groeit en groeit. Drugs is de tweede grootste handel in de wereld, op mensenhandel na. Zij zien er heel onschuldig uit en een tiener kan onmogelijk beseffen wat de impact kan zijn van dat ene pilletje of dat beetje poeder.

Daarom is goede drugsvoorlichting door ervaringsdeskundigen ook zo belangrijk."

Met vriendelijke groet,
Gerda van der Lande

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant