Openingstijden receptie: werkdagen tussen 09.00 - 12.00 uur
Reserveren tickets: www.hetdiekhuus.nl
Openingstijden receptie: werkdagen tussen 09.00 - 12.00 uur Reserveren tickets: www.hetdiekhuus.nl

Zomerprogramma Diekhuus16 juli Filmhuis Middelharnis

Algemeen 229 keer gelezen

Eindelijk is het zover! Vanaf volgende week begint het zomerprogramma! De komende weken zijn er films en theatervoorstellingen in de film/theaterzaal. Via de website en social media accounts op Twitter, Facebook en Instagram blijft u op de hoogte.

Op donderdag 16 juli wordt om 20.00 uur de film 'Kapsalon Romy' van regisseur Mischa Kamp vertoond.
Voor meer informatie over de film en de trailer ga naar www.hetdiekhuus.nl en kijk bij agenda Diekhuus. https://www.hetdiekhuus.nl/agenda-diekhuus

Donderdag 16 juli, aanvang 20.00 uur. € 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,00, inclusief consumptie.

Maatregelen i.v.m. corona
Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt u voordat u de zaal in gaat. Kaartjes moeten vooraf gereserveerd worden en zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling. In verband met de Corona maatregelen gaat men er vanuit dat u per huishouden toegangskaarten besteld. Dus koopt u bijvoorbeeld 2 kaartjes dan zijn dit 2 stoelen naast elkaar. U ontvangt op de dag van de voorstelling een e-mail waarin vermeld staat hoe laat men u kan verwachten in het Diekhuus en welke stoelen voor u gereserveerd zijn.
Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer uw handen bij de ingang van het Diekhuus en houd 1,5 meter afstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant