Schrijfster Tica is het liefst op het strand (Foto: Duco de Vries)
Schrijfster Tica is het liefst op het strand (Foto: Duco de Vries) Duco de Vries

Tica Peeman schrijft nieuw verhaal getiteld "Volkerak"

Algemeen 918 keer gelezen

Tica Peeman schrijft onder het pseudoniem Tica Morgan politiethrillers die zich afspelen op Goeree-Overflakkee. Tica woont in Noordwijk, maar heeft in haar jeugd in Ooltgensplaat gewoond en is dus bekend met het eiland. Vandaar dat haar boekenserie Mooie Moorden titels dragen als Volgerland, De Punt, Kwade Hoek en Hellegat. Die serie was alleen als e-book verkrijgbaar. Recent verscheen het vijfde deel getiteld Volkerak.

Door Nick Ehbel

Schrijfster Tica Morgan en uitgeverij Gloude publishing hebben een unieke manier bedacht om de lokale boekhandel te ondersteunen en digitale lezers weer het plezier in papieren boeken te geven. Voor het eerst in Nederland krijgt een boekenserie die alleen als e-book verkrijgbaar was nu een papieren vervolg. Speciaal voor de boekhandel heeft Tica een nieuw verhaal geschreven voor een paperback-editie met hetzelfde personage in de hoofdrol, getiteld Volkerak.

Mooie Moorden waarvan deel 1 t/m 4 in oktober vorig jaar verschenen, is de bestverkopende Nederlandse digital only serie tot nu toe met een gemiddelde waardering van 4,5 sterren en een record aan lezersacties.

Tica Peeman was schrijfster van businessboeken, maar besloot onlangs om fictie te gaan schrijven en dat werd dus een groot succes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant