Afbeelding

Kom ook in actie en help mee

Algemeen 171 keer gelezen

De afgelopen weken zijn door heel Nederland spullen ingezameld voor een verrassingsvakantiedoos voor kansarme kinderen (in de leeftijd van 5-15 jaar) uit Nederland en Europa. Deze kinderen komen normaalgesproken via de stichting, Europa Kinderhulp, op vakantie, om ‘hun batterij weer even op te laden’. Dit jaar kunnen de kinderreizen vanwege corona niet doorgaan. Terwijl deze kwetsbare kinderen deze vakantie nu juist extra hard nodig hebben.

Bijna 2500 dozen!
Volwassenen én kinderen uit het hele land hebben speelgoed, verzorgingsproducten en typisch Hollandse lekkernijen (zoals stroopwafels en pannenkoekenmix) ingezameld, zodat we nu zo’n 2250 dozen kunnen versturen! De actie is zo’n succes dat de dozen niet alleen gestuurd worden naar de vakantiekinderen, maar bijvoorbeeld ook naar huisgenootjes in gezinsvervangende tehuizen

Kinderen helpen mee tijdens de inpakdag
Al meer dan 35 vrijwilligers hebben zich opgegeven om de dozen te komen inpakken; een hele klus, want bij de inhoud wordt rekening gehouden met leeftijd en geslacht van de kinderen. Er komen ook kinderen helpen met inpakken. De dozen, met het thema “From Holland with Love”, worden in juli naar de kinderen thuis opgestuurd. "Het is jammer dat we ‘onze’ vakantiekinderen dit jaar niet kunnen zien, maar we kunnen hen wel laten weten dat we aan hen denken! Met de vakantiedozen kunnen we deze kinderen toch nog een leuke zomer bezorgen, from Holland with love."

Wil jij ook je steentje bijdragen aan deze actie dan kan je rechtstreeks doneren op www.europakinderhulp.nl/fromhollandwithlove.
Voor elke € 5,00 kunnen we nog een doos versturen of spulletjes inkopen voor in de doos. From Holland with Love. 

Dank je wel voor je bijdrage. Je maakt hier een kind heel blij mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant