I.s.m. KSN, KWO en SNB heeft Sportvisserij Zuidwest Nederland een overzichtelijke flyer ontwikkeld met hierop de belangrijkste regels.
I.s.m. KSN, KWO en SNB heeft Sportvisserij Zuidwest Nederland een overzichtelijke flyer ontwikkeld met hierop de belangrijkste regels.

Campagne 'Vissen doe je zo'

Algemeen 176 keer gelezen

Sinds het begin van de corona-crisis is er een forse toename geweest in het aantal vissers aan de waterkant. Vissen is een fijne manier om je hoofd even leeg te maken en te ontspannen in de natuur.

Geen wonder dus dat er veel mensen zijn die hun hengel pakken en eropuit gaan. Naast mensen die hun hobby weer oppakken, zijn er ook veel nieuwe sportvissers bij gekomen.

Overlast
Helaas heeft Sportvisserij Zuidwest Nederland te horen gekregen dat er soms sportvissers zijn die voor overlast zorgen in de natuur of voor andere gebruikers van natuurgebieden en parken. Het betreft hier met name sportvissers die hun sessie ook in de nachtelijke uren voortzetten.

Campagne
"Wij willen graag dat het (nacht)vissen overal door kan blijven gaan. Daarom hebben wij een kleine campagne opgezet om nieuwe, maar ook ervaren sportvissers (weer) bewust te maken van de regels aan de waterkant."

In samenwerking met De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN), Karper Wereld Online (KWO) en de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) heeft Sportvisserij Zuidwest Nederland een overzichtelijke flyer ontwikkeld met hierop de belangrijkste regels uit de voorwaarden die bij de VISpas horen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant