Afbeelding

In de bieb is altijd wat te doen deze zomer! Workshops en activiteiten voor jong en oud!

Algemeen 212 keer gelezen

Regionaal – Wat doe jij deze zomer? Blijf je –vanwege corona- thuis? Vervelen is niet nodig, want jong en oud kan deze zomer terecht bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. SummerSchool organiseert workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar, volwassenen kunnen bij de SummerAcademy terecht voor praktische workshops in de regio Voorne en Goeree-Overflakkee. Dus wat wil jij deze zomer leren, weten of uitproberen? 

Summerschool
Al een aantal jaar bieden de leesconsulenten van de bibliotheek onder de noemer SummerSchool workshops aan voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen kunnen meedoen met workshops MineCraft en BoomWhackers , er is een escaperoom, een gigagrootganzenbord en een bloemen & plantenfestijn. De workshops zijn tijdens de zomervakantie in alle vestigingen van de bibliotheek; in Middelharnis, Hellevoetsluis en Brielle.

SummerAcademy
Ook voor volwassenen is er genoeg te doen in de bibliotheek. De SummerAcademy biedt korte, actieve en praktische workshops en heeft als thema natuur en ontspanning. In twee uur krijg je een introductie in een onderwerp. Zoals leer beter fotograferen tijdens de workshops natuurfotografie, teken mee onder de platanen in Oostvoorne of leer de geschiedenis van je dorp beter kennen tijdens een stadswandeling door Middelharnis of een fietstocht door Brielle en omgeving. Er zijn in augustus workshops in de hele regio, van Brielle en Oostvoorne tot Middelharnis en Ouddorp.

Aanbod en aanmelding
Uiteraard zijn de activiteiten zoveel mogelijk buiten. Opgeven kan via de website van de bibliotheek. Om ervoor te zorgen dat alle activiteiten corona-proof zijn moet er van tevoren aangemeld worden. Kijk voor alle informatie op www.bzhd.nl/summerschool of www.bzhd.nl/summeracademy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant