"Graag neem ik jullie mee in wat ik met mijn bedrijf MLPT voor je kan betekenen op het gebied van een gezonde levensstijl."

Een gezonde levensstijl voor iedereen

Algemeen 514 keer gelezen

Wat leuk dat jullie mij hebben gevonden! Ik ben Michael Looij en net als jullie één van de eilandbewoners van Goeree-Overflakkee. Ik ben een geboren en getogen Flakkeeënaar en woonachtig in het gezellige Oude-Tonge. Graag neem ik jullie mee in wat ik met mijn bedrijf MLPT voor je kan betekenen op het gebied van een gezonde levensstijl. We leven momenteel namelijk in een bijzondere periode waarin een gezonde levensstijl en vitaliteit misschien wel belangrijker is geworden dan dat het al was.

Werken aan een gezondere levensstijl kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan leuke uitdagende personal trainingen of advies op het gebied van een gezonder voedingspatroon. Voeding is in mijn ogen het belangrijkste als je een gezondere levensstijl wilt. Wil jij jouw voedingspatroon eens onder de loep nemen en kijken naar de keuzes die jij maakt, dan kan ik jou hierbij helpen. Samen met jou maken we een aanpak op maat om in jouw huidige situatie toe te passen. Met zo’n gezonde levensstijl zal je je niet alleen fitter en energieker voelen, maar je lichaam zal ook beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf zoals ziektes en virussen.

Naast persoonlijke begeleiding, zet ik mij ook in voor bedrijven die aan vitaliteit van hun medewerkers willen werken. Speciaal voor deze bedrijven, waarvan medewerkers nu grotendeels thuis moeten werken, heb ik een leuke methode om toch goed te blijven bewegen. Wat ik heb gezien is dat thuiswerkers vaak lang in een verkeerde houding aan het werk zijn. Ook een “lunchrondje” wandelen zit er vaak niet meer in.

Voor die medewerkers heb ik video’s met trainingen ontwikkeld, die bedrijven in hun organisatie kunnen uitzetten, zodat medewerkers thuis op een leuke en eenvoudige manier aan lichaamsbeweging kunnen doen. Je hebt hier alleen wat spullen voor nodig die iedereen in huis heeft. De video’s worden op een persoonlijke manier voor jouw bedrijf gemaakt. Wil jij weten hoe dit er uit ziet, kijk dan snel de promotievideo hiervan op mijn YouTube kanaal “MLPT Lifestyle coach”.

De eerste reeks video’s zijn vorige week richting het eerste enthousiaste bedrijf gegaan. Zij zetten zich op deze ludieke manier in voor de vitaliteit van hun medewerkers, heel fijn om te zien dat zij dit voor hun medewerkers willen doen.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij meteen werken aan een gezonde levensstijl dan kan ik jou daarbij helpen. Ook in kleine groepen kunnen we werken aan jullie gezondheid. Wil je meer weten over het concept van de trainingsvideo’s voor bedrijven ook dan kan je bij me terecht. Kijk snel voor meer informatie en mijn contactgegevens op www.mlpt.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant