"We zijn nu een week bezig en wat is dat leuk! Geweldig hoe positief en enthousiast de leden zijn en meedoen."

"Stil zitten is geen optie" - Buiten sporten bij Fit4lady

Algemeen 389 keer gelezen

Sporten doet je goed en is gezond! Met sporten bestrijd je welvaartsziekten, je verbetert je immuunsysteem, voel je fitter en energieker, je slaapt beter, krijgt een beter humeur, zit lekkerder in je vel, helpt je weerstand te verhogen en stress te verlagen. Kortom sporten is onmisbaar in een gezonde levensstijl.

Toen we dan ook te horen kregen dat we vooralsnog tot 1 september dicht moesten blijven was dat voor ons onbegrijpelijk en teleurstellend. Juist de plek waar je aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid kan blijven werken moest het langst dicht blijven.

Sporten zit al jaren in ons systeem, dus niets doen en stil zitten was uiteraard geen optie! Fit4lady gaat naar buiten! In samenwerking met de gemeente mogen we een mooi beschut veld gebruiken voor de buitentrainingen.

We zijn nu een week bezig en wat is dat leuk! Geweldig hoe positief en enthousiast de leden zijn en meedoen. Heerlijk om weer met elkaar te trainen en elkaar te zien, wat hebben we dat gemist!

Wij als team vinden het belangrijk dat onze leden in beweging blijven en helpen hier graag bij. Naast de wekelijkse thuistrainingen van Fit4lady via de mail of app en de live trainingen via Facebook, trainen we nu ook buiten! Genoeg opties dus om fit te blijven en aan je gezondheid te werken tot we weer open mogen.

Mis jij ook je beweging en wil je weer lekker wat doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en doe mee! Tot snel op het veld! Team Fit4lady.

Fit4lady in Sommelsdijk bestaat dit jaar al 10 jaar en speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Krachttraining en conditietraining worden afgewisseld zodat je in een half uur effectief , verantwoord en op een leuke manier kunt trainen. Fit4lady slimmer sporten meer energie!

Carola Schenk, go@fit4lady.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant