Afbeelding

Oproep CDA: welke mantelzorger geeft u op?

Algemeen 238 keer gelezen

Hoe gaat het met u, met jou? In deze bijzondere tijden wordt er op alle plaatsen in de zorg heel hard gewerkt. Veel respect en waardering daarvoor. In tijden waar we afstand moesten en moeten houden van elkaar is er opnieuw veel gevraagd van onze mantelzorgers. Onverminderd zijn hun taken doorgegaan. Op allerlei, vaak creatieve, manieren hebben mantelzorgers gezocht naar mogelijkheden om hun taken voort te zetten. Zichtbaar, maar vaak ook minder zichtbaar, heeft de zorg voortgang gekregen. Dit zou ondenkbaar zijn zonder de inzet, liefde en aandacht van al deze mantelzorgers.

Het CDA Goeree-Overflakkee heeft daar grote waardering voor en voelt het als haar plicht om deze zorg te ondersteunen en te waarderen. 

Opgeven mantelzorgers
Kent u, ken jij mantelzorgers op Goeree-Overflakkee die onbetaald en veelal langdurig zorgen voor zieke, gehandicapte of oudere familieleden of bekenden? Laat weten dat u, dat jij, dit waardeert en geef deze mantelzorgers op bij het CDA Goeree-Overflakkee! We gaan zorgen dat deze mantelzorgers een attentie krijgen als waardering voor al hun inzet. Aanmeldingen met naam en adres van de mantelzorgers kunnen tot uiterlijk woensdag 27 mei doorgegeven worden via cdagoereeoverflakkee@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant