Afbeelding

Word vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Sommelsdijk

Algemeen 674 keer gelezen

Wil je graag je handen uit de mouwen steken? Ook in deze crisistijd? Vluchtelingenwerk is altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om vluchtelingen en statushouders die in Nederland wonen zo goed mogelijk te ondersteunen. Vrijwilligers vormen de brug naar een nieuw bestaan in het complexe Nederland. Zij coachen cliënten bij huisvesting, integratie en helpen bij het regelen van bijvoorbeeld medische zorg.

Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland, locatie Sommelsdijk, zoekt vrijwilligers voor diverse vacatures. Zo is er bijvoorbeeld dringend behoefte aan maatschappelijke en juridische begeleiders, vertalers en arbeidscoaches.

“Vluchtelingen hebben de meeste kans van slagen als wij hen daar een beetje bij helpen.¨ Jikke, vrijwilliger Vluchtelingenwerk Nederland

Vluchtelingenwerk draait op vrijwilligers & stagiaires, hun inzet is dus erg belangrijk. Interesse om je in te zetten als vrijwilliger of stagiaire? Kijk dan op de webpagina: https://www.vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland/vluchtelingenwerk-goeree-overflakkee van Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland Goeree-Overflakkee voor de actuele vacatures.

In verband met de coronacrisis wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt en worden de cliënten zoveel mogelijk op afstand ondersteunt. Alleen als het echt nodig is kunnen cliënten op afspraak naar kantoor komen, waarbij de coronamaatregelen, uiteraard, strikt worden nageleefd.

Voor meer informatie over de vacatures kan contact worden opgenomen met Annie van Ree, teamleider, bereikbaar op telefoonnummer 0187 487249 of 06 23826835 Ook kan een mail worden gestuurd naar middelharnis@vluchtelingenwerk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant