SignFrezers heeft niet voor niets de slogan: U blij… Wij blij...
SignFrezers heeft niet voor niets de slogan: U blij… Wij blij...

Een beetje goed nieuws in de negatieve corona-tijd

Algemeen 415 keer gelezen

SignFrezers Industry de productie lettergroothandel uit Middelharnis heeft tijdens deze corona-tijd zich suf gelaserd aan beschermende spatschermen uit acrylaat. 1000 stuks waren bestemd voor o.a. winkels, kantoren, scholen en horeca. Hun producten beschermen nu mensen in Nederland en België, "alleen daar word je al blij van".

Maar de nieuwe 1,5 meter samenleving geeft nu een probleem voor de kunststoffabrikanten. Zij kunnen de grote vraag die wereldwijd is niet meer aan. Acrylaat is het nieuwe schaarse toiletpapier geworden met als gevolg dat de prijzen Sky High zijn gegaan. Ook SignFrezers heeft gehamsterd aan het begin van de corona, maar als er niets bijkomt is door de grote vraag naar beschermende panelen de bodem van de gehamsterde pallets toch snel in zicht.

Maar SignFrezers zou SignFrezers niet zijn om bij de pakken neer te gaan zitten. Nee verkopen zit niet in hun genen meldt de eigenaar Eric Snijders. Na veel zoeken en bellen kregen zij er lucht van dat er nog een pallet met acrylaat op de markt was verschenen uit een verrassende hoek. Door snel te handelen hebben zij deze pallet met het heldere goud kunnen bemachtigen.

Deze is vandaag bij hen geleverd…. Ze kunnen nu weer vele relaties helpen met hun beschermende acrylaat spatschermen. Maar ook zal deze pallet snel op zijn. Zij blijven daarom zoeken naar het heldere goud om iedereen te kunnen blijven helpen. Want SignFrezers heeft niet voor niets de slogan…. U blij… Wij blij...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant