Afbeelding
Archieffoto Erhard Soeterbroek

Bericht van de uitgeverij

Actueel 446 keer gelezen

Beste ondernemer,

Wij hopen dat het (zakelijk) goed met je gaat. Bij veel van ons wordt er momenteel gevraagd om creatief ondernemerschap. Dit levert mooie initiatieven op; met elkaar en voor elkaar.

In deze tijden is het extra belangrijk dat er goede communicatie is richting klanten, zowel via traditionele media, maar ook zeker online. De mogelijkheid tot online bestellen, vergt een goed vindbare website en/of professionele socialmedia-kanalen. Er is bij ondernemers dan ook extra vraag naar juiste websites en webshops en naar het opzetten en bijhouden van socialmedia-pagina's.

Groot Hellevoet Uitgeverij heeft een team van 25 vormgevers, ict'ers en marketeers. Zij werken, met onze vaste leveranciers, voor een tiental nieuws- en mediabedrijven in Nederland. Dit team heeft door de coronacrisis op dit moment overcapaciteit.

Wij zouden ons team graag inzetten om lokale ondernemers te helpen met de levering van professionele websites, webshops en socialmedia-kanalen. Goed voor nu, maar ook zeker voor later. Wij zullen hiervoor tijdelijk aangepaste tarieven rekenen. Het betreft geen liefdadigheid, maar een win-winsituatie.

Ons team staat voor je klaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling marketing via marketing@delokaleverbinder.nl of via je vaste media adviseur.

Veel gezondheid en succes gewenst.

Met vriendelijke groeten,

Erhard Soeterbroek

Algemeen directeur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant