Afbeelding

Corona nieuws donderdag 9 april 16:00 uur

Actueel 610 keer gelezen

RIVM cijfers donderdag 9 april

Totaalcijfers met tussen haakjes de toename tijdens laatste 24 uur

Positief geteste personen: 21.762 (+1.213)
Ziekenhuisopnames: 7.972 (+237)
Overleden personen: 2.396 (+148)


De huidige situatie rondom coronavirus in regio Rijnmond

Vandaag (9 april) zijn 157 nieuwe positieve laboratoriumtesten gemeld. Dit brengt het totaal aantal positief geteste personen in de regio Rotterdam-Rijnmond op 1.957. In onze regio zijn inmiddels helaas in totaal 134 patiënten overleden ten gevolge van het coronavirus.

(Bron: GGD Rotterdam-Rijnmond)

SVHW verstuurt geen belastingaanslagen in april

SVHW neemt opnieuw maatregelen om inwoners en bedrijven meer ruimte te geven om de lokale belastingen te betalen, nu de inkomsten van velen vanwege de Corona uitbraak onder druk staan. Behalve dat ondernemers en ZZP-ers om uitstel van betaling kunnen vragen tot uiterlijk 31 augustus 2020, verstuurt SVHW in de maand april geen verdere belastingaanslagen en geen aanmaningen of dwangbevelen aan inwoners en bedrijven. Afhankelijk van hoe lang de maatregelen rondom het Corona virus duren, bekijkt SVHW maandelijks wat er gedaan kan worden om de financiële lasten voor de korte termijn kan beperken.   

CuraMare overzicht donderdag 9 april

Klik op het kaartje.

In het overzicht staan cijfers van al de locaties. Het gaat hierbij ook om patiënten/bewoners/cliënten die bij CuraMare opgenomen zijn en uit een andere gemeente komen dan Goeree-Overflakkee. Zo zijn er bijvoorbeeld patiënten uit andere ziekenhuizen die via de landelijke coördinatie in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zijn opgenomen.




 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant