Afbeelding

!!!! AFGELASTINGEN !!!!

Algemeen 210 keer gelezen

Activiteiten 100 jarig bestaan van MSV&AV Flakkee verplaatst

Begin maart hebben wij de agenda bekend gemaakt van het complete programma ter ere van ons 100-jarig bestaan op 20 april 2020. Inmiddels zijn we 4 weken verder en is de wereld in de ban van het corona virus. Ons complex is daardoor tot (op zijn minst) 1 juni hermetisch afgesloten voor iedereen. Het afgelopen jaar echter heeft onze jubileum commissie ontzettend veel werk verzet om een feest te maken van ons 100-jarig bestaan. Het zal u niet verbazen dat wij, in overleg met de voetbal-, atletiek-, jubileum- en activiteitencommissie hebben besloten om alle activiteiten in het kader van het 100-jarig bestaan voor een periode van 1 jaar op te schorten. Dat schept duidelijkheid voor iedereen. Uw gezondheid, die van ons en onze leden staat bovenaan. Op naar het 101-jarig bestaan. Blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Kunstkijk 2020 gaat niet door

Helaas ook Kunstkijk 2020 is slachtoffer geworden van het Coronavirus. Maar voor 2021 zijn de data al gepland: 12 mei opening; Kunstkijk 11 t/m 16 mei.

Geen inzameling goederen Roemenië

Op 4 april is er geen inzameling in de loods van de Stichting Oost-Europa Werkgroep Middelharnis/Sommelsdijk. Voor vragen: info@oosteuropa-werkgroep.nl of 06-27590230.

Gezond wandelen in de natuur

De wandelingen van 2 april en 7 mei gaan niet door. Meer informatie op www.gezondnatuurwandelen of bel Cor Tanis 06-55557620.

Inleveren spullen Exoduskerk

De inlevering van spullen voor de ontmoetingsdagen in november op zaterdag 4 april a.s. is afgelast. Bewaar a.u.b. de goede en bruikbare spullen voor de ontmoetingsdagen tot aan de eerste inzameldag. (hopelijk in juni).

Paasbrunch

De paasbrunch van de O-G-O in hert gebouw van de Zwaluw aan de Sperwer op 9 april gaat niet door.

Bericht PGGO

De informatieve bijeenkomst van het Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee op woensdag 8 april in 't Haegse Huus in Stellendam gaat niet door.

Rommelmarkt Ooltgensplaat

De rommelmarkt van de Gereformeerde Gemeente op 18 april niet door gaan. Ook de bestellingen voor pootgoed kunnen daardoor niet geleverd worden.
Snuffelschuur Alles Wisselt is voorlopig gesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant