Afbeelding

Coronavirus donderdag 19 maart 13:45

Actueel 745 keer gelezen

Ons Dorpshuis

Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge is tot nader order gesloten. Alle geplande activiteiten zijn gecanceld. Alleen de prikpost blijft open: dinsdag van 8.15 tot 8.45 uur en donderdag van 10.00 tot 10.30 uur. De deur gaat ook pas op deze tijden open dus niet een half uur van te voren zoals u van hen gewend was.


Obadja en Kadosj

De uitvoering in het kader van 75 jaar vrijheid in de Hervormde kerk van Goedereede door Christelijk mannenkoor Obadja en kinderkoor Kadosj op 4 april gaat niet door.


CuraMare

CuraMare heeft haar woonzorglocaties tot in ieder geval 6 april gesloten voor bezoek. Het gaat om de locaties: De Vliedberg, Het Spectrum, Geldershof, Nieuw Rijsenburgh en Ebbe en Vloed. Naasten wordt gevraagd op een andere manier contact te houden met de bewoners. De medewerkers doen hun uiterste best om sociaal contact op andere manieren te bevorderen. Binnenkort volgt meer informatie over deze initiatieven.

Bij de woonzorglocaties is een tweede besmetting vastgesteld. Bij besmetting of verdenking van het coranavirus moeten bewoners op hun appartement of zit-/slaapkamer blijven. Zij worden met strikte hygiënemaatregelen verzorgd. De afdeling/woongroep wordt volledig afgesloten.

De medewerkers van CuraMare krijgen hartverwarmende steun. Zo kregen medewerkers, patiënten en cliënten op al de locaties tulpen aangeboden van Raymond Maliepaard van Maliepaard Bloembollen uit Stad aan 't Haringvliet. Zo'n 80.000 tulpen werden uitgeladen voor de deuren. De kinderen van Kibeo Van Halenstraat maakten knutselwerkjes oor bewoners van Ebbe en Vloed. Omwonende kinderen maakten krijttekeningen voor de deur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant