Afbeelding

Radio uitzendingen van de Doopsgezinde Gemeente

Actueel 213 keer gelezen

Ouddorp - De dreiging van verspreiding van ziekte door het corona virus maakt mensen onzeker en onrustig. Dat is natuurlijk volstrekt logisch. De snelle verspreiding, de aantallen zieken in zo korte tijd, de zeer zware belasting van onze gezondheidszorgsystemen en de situaties in andere landen leiden tot angst, zeker bij ouderen die voor sociale contacten grotendeels afhankelijk zijn van de gemeente. 

De kerkenraad van de Doopsgezinde gemeente Ouddorp heeft besloten alle kerkdiensten tot en met 6 april 2020 niet door te laten gaan. Voor de diensten na deze datum zal worden bekeken wat er nodig is. Houdt u alle berichtgeving hierover goed in de gaten.
Wel zullen er live kerkdiensten worden uitgezonden via RTV SLOGO.
Zoals elke zondag morgen om 09:30 uur en zondag avond 18:30 uur. U kunt RTV SLOGO ontvangen via de volgende frequenties: 
Ether: 105.6 FM (west) 105.9 FM (oost)
Kabel: 105.9 FM
Ziggo kanaal: 915
KPN: 1071 

De liturgie kunt u vinden op onze website: www.doopsgezindouddorp.nl  kijk hiervoor bij weekbrief. In deze liturgie kunt u ook alle actuele nieuwsberichten vinden.  

Juist nu moeten we als geloofsgemeenschap proberen om er voor elkaar te zijn, met bemoediging, met gebed en indachtig daden gaan woorden te boven, met praktische hulp en steun. Dat alles in het vertrouwen dat we ons gedragen mogen weten door de Eeuwige. 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant