Zaterdag 7 maart gaat het Repair Café Middelharnis weer open van 10 tot 13 uur.
Zaterdag 7 maart gaat het Repair Café Middelharnis weer open van 10 tot 13 uur.

Heropening Repair Café Middelharnis

Algemeen 552 keer gelezen

Sommelsdijk - Repair Café Middelharnis gaat weer open in Sommelsdijk en wel op de 1e zaterdag van de maand, op de nieuwe locatie bij Goed voor Goed aan de Gerard Walschapstraat 18 in Sommelsdijk. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur, aanname reparaties tot 12.15 uur i.v.m. met uitloop.

Zij hebben drie maanden niet kunnen repareren en de monteurs zitten te springen om iedereen van harte welkom te heten en te helpen met repareren. Zij krijgen voor deze dag collegiale assistentie van de medewerkers van het Repair Café de Plaete en hopen iedereen te kunnen helpen met het repareren van stofzuigers, strijkbouten tot koffiezet en andere elektrische' apparaten. Waardeer het en repareer het. Vergeet vooral niet dat ook op deze locatie weer een top naaister aanwezig is die u met al uw reparaties, korter/langer maken, verstelwerk etc. kan helpen. Ook willen ze weer gaan helpen met het repareren van fietsen. Ze zijn alleen nog op zoek naar een deskundige reparateur.

Het Repair Café was te gast bij de Huiskamer van Flakkee. Uitzendingen via RTV SLOGO of via You tube http://www.huiskamervanflakkee.nl/aflevering/s11-aflevering-16

Vaak lukt het de reparateurs om het probleem op te lossen en het apparaat te redden van de vuilnishoop. Weggooien? Mooi niet! En zo helpen we samen om die afvalberg te verkleinen. Soms moet u even wachten totdat er een reparateur zijn hoofd over het probleem kan buigen. Om de eventuele wachttijd te verlichten staat er een bakkie koffie, soms met een koekje, voor u klaar!

Had u deze zaterdag geen tijd, geen nood de collega's van de Plaete zijn op zaterdag de 14e voor u paraat in het MFC 't Centrum in Ooltgensplaat. Mocht u op bovengenoemde datum niet in de gelegenheid zijn. Het volgende Repair Café is op 4 april 2020 bij Goed voor Goed in Middelharnis, en op 11 april bij MFC 't Centrum in Ooltgensplaat.
Of volg hen via Facebook en de website, http://www.repaircafemiddelharnis.nl Mail: info@repaircafemiddelharnis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant